Spletne strani

IZdelamo tvoje okno v splet

Že od 300€ 

Kaj uporabljamo

Spletne strani delamo v wordpressu, najbolj razširjeni platformi, ki poganja že več kot 40% vseh spletnih strani.
PIŠI NAM ZA DODATNE INFORMACIJE

Divi

Divi je najbolje prodajana tema na svetu. Uporabniki so jo naložili že več kot 500.000 krat. S svojim Visual Builderjem je spremenila način, kako se spletne strani izdelujejo.
VEČ O DIVI

Oxygen builder

Oxygen builder je revolucionaren site builder, saj izključi vsako grafično podlago in ti omogoča, da določiš vsako malenkost na spletni strani sam.
VEČ O OXYGENU

Koraki do spletne strani

01

Ideja

Dajmo se pogovorit. Mi dobimo osnovne podatke o tem, kakšno spletno stran želiš, ti pa dobiš okvirno ceno izdelave take strani.
02

Dizajn

Če se najdemo, začnemo s pripravo in dizajnom strani. Nekje na pol poti ti bomo poslali link, kjer lahko preveriš, če smo na pravi poti.
03

Revizija

Stran je testirana in polno funkcionalna. Če opaziš še kaj, kar bi želel-a v okvirju prvotnega dogovora spremenit, je to pravi trenutek.
04

V etru

Tvoje okno v splet je del tebe in tvojega posla. Sedaj ga lahko s ponosom pokažeš svojim prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem.

Je napočil čas za tvoje okno v splet?

Dovoli, da ti pri tem pomagamo.
PIŠI NAM

BISTVENE LASTNOSTI

Ni dovolj, da je stran samo lepa. Takšno si lahko naredi v bistvu vsak sam. Obstajajo stvari, ki jih je treba upoštevat.

ODZIVNOST

Večina prometa na spletu danes poteka preko mobilnih naprav. Zato je vsaka stran, ki jo izdelamo, že prirejena za uporabo tako na računalnikih, kot na tablicah in pametnih telefonih.
S tem se izboljša izgled in uporabniška izkušnja. To pa spet vpliva na število obiskov na strani.

HITROST

Počasna spletna stran ne bo imela obiska, ki ga želiš. Brskalniki štejejo hitrost odpiranja spletne strani za enega najpomembnejših dejavnikov za prikazovanje v iskalnih rezultatih.
V povprečju 80% obiskovalcev zapusti spletno stran, če se ne naloži v 3 sekundah.

VARNOST

Biti prisoten na spletu žal prinaša s seboj tudi izpostavljenost ljudem s slabimi nameni. Hekerji vdirajo v spletne strani, da kradejo podatke, delajo škodo ali samo, da nagajajo. Zato zaščito pred takšnimi vdori vgradimo takoj, ko se lotimo izdelave zaščito spletne strani.

Še oklevaš?

Ne skrbi. Na vsa dodatna vprašanja ti bomo z veseljem odgovorili.
NAROČI SPLETNO STRAN
locklaptop-phonerocketcrossmenu